Over mij

Ik ben Hanneke Langenberg, leuk om kennis te maken.

JouwPunt ons gesprek

Alles wat ik heb geleerd vanuit mijn verschillende functies en opleidingen breng ik samen voor Jouw Punt. De morele stress, die ik zelf heb gevoeld en ook bij mijn collega’s herkende.

Het omgaan met stress om te presteren en vervolgens te kunnen ontspannen en dat een positieve mindset ten opzichte van stress ervoor kan zorgen dat je je werk vol kan houden.

De principes van Positieve Gezondheid die me op het lijf geschreven zijn, die pas ik toe in mijn werk en in mijn leven. Zingeving, veerkracht en eigen regie. Door deze verschillende invalshoeken kan ik moeiteloos aansluiten op elke vraag.

Ik vind dat iedereen zichzelf mag zijn en ik ga met je aan de slag met wat jij belangrijk vindt. Wat zijn jouw uitdagingen?

Anderen omschrijven me vaak als een enthousiaste, sprankelende, daadkrachtige vrouw, die rust uitstraalt en goed kan luisteren. In deze omschrijving kan ik me helemaal vinden en dat zijn ook de eigenschappen die ik inzet bij de training, begeleiding en intervisie.

Ik heb een positieve kijk, het glas is altijd half vol én ik weet hoe ik hem bij kan vullen. Je kan dat merken doordat mijn focus vooral ligt op wat wel lukt, wat gaat wel goed en hoe je daar meer van kan krijgen.

Opleidingen
– KANA VR specialist.
– BDB light en BKE light.
– Train de trainer IPH: werken met positieve gezondheid.
– Professioneel coach, academie voor coaching.
– O&G opleiding.
– HBO-V.

Werkervaring
– Obstetrie en Gynaecologie verpleegkundige.
– Eigen bedrijf in training en persoonlijke begeleiding op het gebied van (morele) stress en positieve gezondheid.
– Les geven HBO-v: professionele en persoonlijke ontwikkeling en praktijklessen.
– Trainer “Positieve Gezondheid” in het ziekenhuis.
– Begeleider teamontwikkeling en individuele coaching in het ziekenhuis.
– Jeugdverpleegkundige 4-18 jaar GGD.

JouwPunt ons gesprek