Inzicht in je stress systeem met KANA-VR en biofeedback

Hoe zorg je ervoor dat je op het juiste moment in een ‘kalm focus’ staat kunt zijn?

Hoe kun je jezelf ‘aan’ zetten voor focus en hoe zet je jezelf dan weer op tijd ‘uit’ voor herstel?
Dat kun je ontdekken en leren met de biofeedback tools van Kana waarmee je met je eigen stresssysteem aan de slag gaat.

JouwPunt ons gesprek

Je kunt stress niet vermijden, ontlopen of zelfs uitbannen op de werkvloer dus je kunt er maar beter slim en handig mee worden. Als je leert hoe jouw persoonlijke stresssysteem werkt, hoe je het aan kunt zetten voor prestatie en focus maar ook weer op tijd uit kunt zetten voor ontspanning en herstel, dan ben je in staat gezonde stressritmes te maken. Gezonde stressritmes dragen bij aan een betere vitaliteit en gezondheid, minder uitval en verloop, bevlogenheid en enthousiasme in zowel je privé als je werksituatie.

Ik maak fysiologische stressreacties zichtbaar, daarvoor wordt de hartslag-variabiliteit gebruikt. Daarmee krijg je inzicht in de momenten waarop je lijf stress heeft en wanneer je herstelt. Je leert deze momenten herkennen en je leert hoe je er bewust invloed op kunt uitoefenen zodat je letterlijk je stresssysteem traint!

Met behulp van een VR bril kan je in een virtuele omgeving volledig vrij en veilig, experimenteren en leren. Je gaat werkelijk trainen en gamen met jouw eigen stresssysteem zodat je het beter kan beheersen in het dagelijks leven.

Je mindset ten opzichte van stress is enorm belangrijk. Verander je je houding ten opzichte van stress, dan verandert je lichaam mee, zelfs tot op celniveau!

Stress altijd willen vermijden is niet haalbaar en ook absoluut geen oplossing, het leren van een positieve stressmindset en handig worden met stress is bewezen vele malen slimmer, effectiever en duurzamer.

JouwPunt ons gesprek

Aanbod inzicht in je stress systeem
met Kana VR en biofeedback

Ik maak een aanbod dat gericht is op wat je zelf wil aanpakken, dit kan bijvoorbeeld bestaan uit:

Inspiratiesessie/ presentatie over je stress systeem en de invloed van een positieve mindset op stress, met korte VR ervaring.

Preventief inzicht in je stress systeem met behulp van Vr en biofeedback.

Individuele begeleiding: “het maken van gezonde stress ritmes en het ontwikkelen van een positieve stressmindset”.